Minden nep egy, róka járkál az udvarunkban és a gyerekek nem mernek kimenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 19:55
1/19 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek!!!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2021. júl. 26. 19:56
2/19 anonim válasza:
Nappal?
Ha ott jar, ijessz ra, pl. locsolocső legyen keznel es locsold le. Aztan tobbet nem mer odamenni.
3/19 A kérdező kommentje:
Nincs légpuskám de csapdám az van. De az a baj hogy most teljesen ki vagyok mert a lányom korházban van mert megharapta a róka és vettem egy légpuskát is.
2021. júl. 26. 20:18
4/19 anonim válasza:
Ne halgass ezekre az ökrökre! Eszedbe ne jussson légpuskával rálőni! Ha veszett, akkor a helyi állatorvost, vagy a NÉBIH-et kell hívni! A ráijesztés egy működő lehetőség, de ne közelítsd meg, és ne tegyél támadásra utaló jeleket! Ha szelídnek tűnik, nem szalad el, főleg ne menj közel, mert nagy valószínűséggel veszett.
5/19 anonim válasza:
De ordas nagy kamu ez. 😂 Rokaharapassal korhazban persze....
6/19 anonim válasza:
küldd ki a gyerekeket játszani, és akkor majd nem megy oda
amúgy pestről költöztetek?
7/19 anonim válasza:
A róka fél az embertől. Ha megharapta a gyerekedet akkor az az állat vagy be volt szorítva, vagy beteg.
8/19 anonim válasza:
Hogy van a kislány?
Annyit kérek hogy ne öld meg! A róka gondolom éhes. Nem mondom hogy etesd, mert az még több problémát okozna.
Helyi dokinak szólj, neki vannak olyan kapcsolatai, akik befogják a rókát, másik dokihoz elviszik, ha nem veszett szabadonengedik.
9/19 anonim válasza:
Nekünk is volt a kertben egy róka el is vitt egy tyúkot.
Nekem az oldota meg a problémát hogy elővettem a légpuskát és megijesztetem lövésel azóta nem is láttam nem is vitt el gyúkot
10/19 anonim válasza:
#15 vagyok
Egyébként a lanyod hogy került a róka közelébe? A róka fél a legkisebb gyerektől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!