Mit csináljak a kertembe tévedt szarvassal?
Ha betevedne a kertembe en nem neznem tetlenul.
#12 Ha a sajat udvaran levagja azt szerinted ki tudja meg? Max ne lassa meg egy irigy szomszed, es nem itt kellene reklamozza a kerdezo.
17,Erdelyben lakom, az erdo szele 1km a hazamtol,a medve neha a kertem mogott setal es neha meg a falu kozott is ejszaka.
Szoval a kerdesesre a valasz szerinted?
Amigy 16 nem ertem,hogy jon ode a kerdesed.
Kerdezo,ha meg akarnatok enni es nem tudod mit kell vele kezdeni akkor inkabb szolj egy vadasznak az megoldja mert kell erteni a nyuzashoz,a hust be kell vizsgaltatni stb. Ha ismerosod a vadasz meg tudtok eggyezni,hogy te is kapj a husbol.
#18:
Szerintem nem mindenki ekkora barbár, hogy ha meglát egy vadat, azt akkor azonnal meg akarná zabálni. Ki a fene vagy te, a Bear Grylls? 😄
19 azzal semmi gond nincs,hogy mindenki nem ekkora “barbar” mint en,mert nem mindenki szereti a hust.
En csak elmondtam a velemenyemet mert ettem vadust parszor es nagyon finom. Vagyis en ezt tennem amit leirtam. Ha nem akkor el lehet zavarni a kertedbol es “problema” megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!