Egy ember puszta kézzel letudna győzni egy gorillát?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:14
11/23 anonim válasza:
Egyetlen egy ember el a foldon aki le tud gyozni egy gorillat:
Chuck Norris :))
12/23 anonim válasza:
Más az izomszerkezete. De pl gitározni nem tudna, annyira finom mozgásra nem képes. Szakadnának a húrok. A titok az izom és a csontok összekapcsolódásában van. Az embernél az izom vékonyodik. Finomabb mozgásra képesebb, de gyengébb. Majmoknál nem. Dióhéjban
13/23 anonim válasza:
Akkor puszta hónaljal letudod győzni!
14/23 anonim válasza:
Kelemen Anna kiszopná belőle, még a gerincvelejét is!
15/23 anonim válasza:
Egy gorilla se babaillatú. Lehet még tetszene is a büdös hónaljad a gorillának. Amúgy oroszlánnal, medvével, szokták összemérni az erelyét. A legerősebb erőemelő is csak egy kis játékszer neki, még akkor is, ha az ember 200 kiló körül van és csupa izom. Mint írták felettem másfajta az izomzata, a csontjai masszívabbak, sokszoros erőt tud kifejteni, ja és ne feledkezzünk meg a fogairól sem.
16/23 anonim válasza:
15 Az puszta száj, nem érvényes. Úgy könnyű😆😆😆
18/23 A kérdező kommentje:
és a lábammal?
2021. jún. 21. 14:17
19/23 anonim válasza:
Azért az nagyon jó hogy a kérdező hónaljas kommentjét törlik, az erre reagáló kommentemet meg nem..
Más meg nem érti hogy mire írtam.
20/23 A kérdező kommentje:
na igen. pedig nem írtam semmi vulgárisat vagy sértőt. puszta tényközlés volt a részemről.
2021. jún. 21. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!