Hogy lehet megkülömböztetni a gím szarvast?
Ugye a bika ésszerű. Konkrétan a tehén és egy erős ünő közötti döntésben nektek milyen meghatározó bélyegek vannak? Valahol azt mondták hogy a füle és a feje a tehénnek sokkal nagyobb,de ha a kettő nem áll egymás mellett nektek mi dönt még a kérdésben?
Nem vagyok sem vadász, sem erdész. Fiammal láttunk utközben 2 szarvast(szerintem 2 ünő volt..) és sajnos nem tudtam választ adni a fiamnak a megkülömböztetéses kérdésére,de szeretném vele tudatni.
Köszönöm ha tudtok segíteni. Szeretném ha a fiam felismerné az állatokat és a szarvas helyett, ne őzet mondjon.
Szia. Én sem vagyok erdész, sem vadász, viszont már közel 10 éve vadfotózással foglalkozom szabadidőmben. Ha láttál már ünőt és tehenet is, akkor egyiket a másik nélkül is meglehet különböztetni. De hogy ne kelljen teljes választ írnom, tessék itt egy leírás: (68. ábra után van a neked kellő rész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!