Magyarországon lehet tartani szervált? Ha van valakinek irjon valamit róla.
Előző vagyok:
Nos én a tigrisről ("nem sokkal jobb a fák között?"). De lefordíthatod, hogy sokkal szebb Afrikában a szavannákon (vagy mit tudom én, hol él :D)!
Kedves Kérdező!
Teljesen meg tudom érteni a szervál-"mániádat", meg hogy otthonra szeretnél egyet. Imádom én is a nagymacskákat. Ha sok pénzem LENNE, tartanék tigrist, oroszlánt és gepárdot, mert ők a kedvenceim. DE: egy nagymacskának (legyen az akár egy kisebb méretű nagymacsek: szervál, hiúz, ocelot vagy karakál), NAGY zöldterület kell, mert óriási a mozgásigénye, de ezzel biztosan nem mondtam Neked újat. Szóval, kertes ház nagy telekkel, ahol ki tudsz alakítani neki egy kifutót! Nekünk volt egy igazi, erdei vadmacskánk, a környék összes kutyája félt tőle, még a rotweilerek is :-)
Azt nem csodálom. Tényleg csodálatos állat :)
...én a komodói varival vagyok így, hogy szívesen "tartanék" (persze tudom, hogy képtelen lennék rá, és egyébként is védett stb), csak tudom, hogy nagyon-nagyon szeretném őt, ha lenne, de nem lesz, így inkább eljárok állatkertbe, meg hüllőkiálításra és ott csodálom őket (arról nem is beszélve, hogy több tonna kép van róluk a gépemen :P :D )
Üdv!
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!