11/23 anonim válasza:
Hiúz, de a többi nagymacskafélét is kedvelem.
12/23 anonim válasza:
Talán a majmok. Iszonyú intelligensek, és számomra mindig megdöbbentő, hogy létezik faj, ami ennyire de ennyire közel áll hozzánk, mind felépítésben, mind szellemileg.
13/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Miért fontos ez neked? Egyszerűen nem értem. Ennyire kíváncsi vagy mások véleményére?
14/23 anonim válasza:
Zebra, Győzike miatt a mintájuk sokan negatívan minősíték, de szerintem a mintájuk is nagyon aranyos, és szép állatok.
15/23 anonim válasza:
13 vagyok. Nem teljesen világos, hogy miért lettem lepontozva. Vicc az egész.
16/23 anonim válasza:
15 mert most mit kell kötöszködnöd? A kérdező feltett egy kérdést mindenki szépen válaszol te meg beállsz itt nyomorékoskodni. Ha annyira kíváncsi vagy rá hogy írtál neki kommentet nem tudtál volna írni egy privátot neki? Írd meg az állatod és húzz el ennyire egyszerű :D
17/23 anonim válasza:
A csíkos bűzösborz, vagyis a szkunk, továbbá az európai borz. Párom borznak hív, így nagyon megragadtak ezek az édes jószágok.
18/23 anonim válasza:
Nincs abszolút kedvenc, de az énekesmadarakat nagyon szeretem. :)
19/23 anonim válasza:
A farkasokat, mert egyrészt benne van a nevemben, másrészt olyan fenségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!