Felmész a padlásra, megállsz csípőre tett kézzel, és elordítod magad: "Az összes nyest takarodjon az anyjába innen, most!"
Ha ez nem működik, megfogod a farkánál fogva, alaposan megpörgeted és elhajítod.
Ha ezek után is visszajön, fültövön rúgod.
2021. febr. 15. 03:57
3/23 anonim válasza:
Nagytestű kutyát a padlásra oszt jóéjt.
2021. febr. 15. 04:23
4/23 anonim válasza:
Én nem tudom de hihetetlen az előző három válaszoló. Vagy nem beszélnek jól magyarul vagy ilyen gyenge a szövegértelmezés?
Ja persze a 2. Vicces kamasz lehet 🙂
2021. febr. 15. 04:50
5/23 anonim válasza:
Azt mondják valami kutya alvórongyát-matracát kell feltenni, de a legjobb lenne egy blökit éjszakára a padra. Lesz ramazuri jobban mint eddig pár napig, de aztán nyest elmegy.
2021. febr. 15. 05:10
6/23 anonim válasza:
Én vettem egy nagyobbat mert szegény már nem bírta.
2021. febr. 15. 06:08
7/23 anonim válasza:
pedig sajnos semmi sem fogja elriasztani...saját tapasztalatból beszélek, a legjobb ha lezárjàtok a réseket amin keresztül a padláshoz jut. kérjétek szakember segítségét.
2021. febr. 15. 06:12
8/23 anonim válasza:
[link] annó én ezt a szakembert kerestem meg, befogta a nyestet és a tetőnél lefedte a réseket amin keresztül az állatok be tudtak jutni.
2021. febr. 15. 06:15
9/23 anonim válasza:
Biztos hogy nyest?
Ha igen, akkor szerezz valami élvefogót, aztán elviszed az ország másik végébe.
Nekem patkányok vannak, voltak a padláson, de amióta tél van, nyugi van. Valami relax üzemmódba kapcsoltak, nekem is a rálógó faágak a probléma, ezt kell megszüntetni.
2021. febr. 15. 07:37
10/23 anonim válasza:
Kisebb, medve csapdákat raktam fel 2-nap már le is vadászta a ganéjt,meg utána 2-őt .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!