Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Úristen, ez milyen állat? :D

Úristen, ez milyen állat? :D

Figyelt kérdés
Ez mégis miféle szerzet? [link]
2010. aug. 16. 01:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Ez 1 gumipók..

Az igazi pókok amik ekkorák azok mind szőrösek ez viszont csupasz xD

És amúgy is, az nem kesztyű hanem a "hátsója"

de tényleg nem igazi:D

Tia voltam.^^

2010. aug. 16. 14:10
 12/31 anonim válasza:
áá szeretném azt hinni h kesztyű de ahhoz túl sok lába van:S:S ááá....fújjj!!!utáloom a pókokat!
2010. aug. 16. 17:02
 13/31 anonim ***** válasza:
ez viszont vagy egy kulonleges pokfajta v 1 mutans:Dbar nekem is gyanus h csak muanyag mivel h figyeljetek a testet,vagy letezik es ilyenfele v csak 1 jo nagy kamu:Dmind1 nem szeretnem ha az ejjel a pofamba ugrana 1 ilyen alvas kozben:D:D
2010. aug. 17. 03:13
 14/31 anonim válasza:

Nézzétek már meg!

egy póknak 8szerintem) 8 lába van. Ennek meg 10! Ráadásul a kát hátsó láb, teljesen más min a 8 első. Illetve képtelenségnem tartom ezen pók arányait! És egyáltaláN : ennek hol van a feje? vagy a szeme?

De azért 100%-ra nem mondanám, hogynincsen ilyen. Maradjunk abban, hogy szerintem nincsen.

A másik: Ki tartana egy ilyen pókot ilyen kis helyen?

2010. aug. 18. 01:43
 15/31 anonim ***** válasza:

Debutak vagytok, ez egy (Seqocrypta sp), elterjettebb neven: "Brush-footed Trapdoor Spider".

[link]

Ennyitsetudni. :P

2010. aug. 19. 01:54
 16/31 anonim válasza:
Ez tuti nem ugyan az!
2010. aug. 19. 02:35
 17/31 anonim ***** válasza:
De, direkt kikockaztam a gif-et. :P Csak az egy kimondottan dagadt nosteny. Nezd a szinet, es a potyot a fejen. Mondjuk, a gif-ben joval nagyobbnak tunik, mint kellene, ugyhogy, lehet hogy megsem. De biztos, hogy az egy igazi pok. Valami aknaepito.
2010. aug. 19. 02:46
 18/31 anonim válasza:
Lehet, hogy iagzi. De nézd meg a két képet: A lábuk pl. egyálltalán nem hasonló. A videón tömzsi, sötétbarna lábai vannak, a képen meg "kocsonyás" sárgák.
2010. aug. 19. 12:37
 19/31 anonim ***** válasza:
Ennyi sötét embert egyrakáson. Megáll az ész. És ezek azt hiszik magukról, hogy okosak. Ez egy madárpók ti idióták. A 400 ma élő faj bármelyike lehet, ti meg gumipóknak mondjátok. Mellesleg, igen, a madárpókoknak 10 lábuk van, az első kettő ugyanis a zsákmány elfogására alkalmas. Ennyire buta, hogy lehet a társadalom. Mielőtt barom kijelentéseket teszel, olvass már utána valahol, hamár úgyis a gép előtt rohasztod az agysejteidet zsenikém (az ügynök haláli).
2010. aug. 30. 21:19
 20/31 anonim ***** válasza:
tegnap 21:19: biztos hogy nem madarpok, hanem valami aknaszpok. De attol meg igazi. :)
2010. aug. 31. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!