Egy tigris és egy medve párharcából ki kerülne ki győztesként?
Sziasztok,
Pusztán elméleti síkon érdekel a kérdés, hogy szerintetek egy tigris vagy egy medve győzne-e ha egymás ellen harcolnának? Ugye egy tigris fürge és erős, kiválóan harcol, de ugyanakkor egy medve nagyobb, erősebb, bár sokkal lassabb. Melyikőjük tudna nyerni ha esetleg arra kényszerülnének, hogy harcoljanak?
Köszi a választ. Énis ezen gondolkozom ilyen téren. Szerintem ez amolyan 50-50 esetek lennének. Épp melyiknek sikerül jól az első támadás.
Mert ha nem gondolkozol semmin, mint a magadfajták, akkor semmit nem fogsz fejlődni az életben. Sehol nem írtam, hogy melyik öli meg a másikat ez a te csökönyös elméd szüleménye.Én azt kérdezem, hogy melyikük kerekedne felül a másikon ha egymással szembe kerülnének? Rengeteg értelmes érvet/ellenérvet lehetne egy normális megvitatásban felhozni, amiből tanulni is lehetne, bár, sejthettem volna, hogy ez a platform ehhez kevés.
Mert mi a lenézés abban, hogy semmi értelmeset nem tudtok hozzászólni? Az meg, hogy kinek mi az értelmes dolog, nem a magadokfajta korlátozott emberek dolga, hogy eldöntsék.
A medve. Ez nem csak találgatás, ugyanis az élőhelyeik ugyan azok bizonyos tájékokon. Például Szibériában. Egy fekete medve már képes eltántorítani egy tigrist.
A torokfolytás sem rögtön hat, ha megnézed van, hogy egy perc is eltellik, mire a préda abbahagyja a kapálózást. Nos ha az elelnfél közben visszaharap, karmol, akkor nem érdemes ilyennel próbálkozni, mert kiszolgáltatod magad. Plusz a medve torkát nem is biztos, hogy átéri a tigris állkapcsa.
Videó: Egy magánál jóval kisebb örvös medvét próbál 15 percen keresztül megfojtani egy tigris Indiában. Végül feladja és elmenekül. Képzeld ezt el egy barna medvével:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!