Sivatagi róka beszerzése?
2 Róka befogadása mellet döntöttünk az egyik a Sarki róka, a másik q sivatagi róka.
Az előbbi beszerzéséhez már találtam tenyésztőt aki alkalmasnak vélt minket, az utóbbihoz még nem.
Ismer valaki külföldi tenyésztőt akitől a standard-nek megfelelő kis rókát lehet vásárolni?
Eddig egy normális választ sem kaptam, nem a véleményekre voltam kíváncsi. Azt már hozzá sem teszem hogy ezek az állatok a vadonban átlagosan 4-5 évet élnek fogságban ezzel ellentétben 10-15 évet.
És amiket mi magunkhoz veszünk már fogságban születtek, ahogy a szüleik is. Illetve, ha elég sok ember tartja ezeket az állatokat azzal megóvjuk a populációt a kihalástól. A tenyésztett rókák egyebként nincsenek veszélyeztetett státuszban. Nem az az aállatvédelem amit itt sokan csinálnak. Fogadok hogy ti soha nem tartottatok 15-20 macskát az otthonotokban egy nagyobb mentés után. ;)
Facebookon rákeresel ilyen csoportokban.
Ennyire egyszerű
az oroszok csináltak az ezüst rókából 70 év alatt háziállatot.
a szelekcióban és a szaporításban egyetlen szempont volt kritérium a szelídség.
így mára sok generáció után teljesen olyanok mint egy kutya.
350ezer forint ha elmész érte és helyben veszed át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!