Ez csak szerintem nem aranysakál visítás volt a videóban?
Figyelt kérdés
Kempinges videókat néztem és feldobta a yt szerintem ez nem igazán aranysakál visítás nektek mi a véleményetek?
Erről beszélek
ˇ
https://www.youtube.com/watch?v=kg7wpDXlh_o&feature=youtu.be..
2020. nov. 29. 18:48
1/7 anonim válasza:
Ez határozottan nem az, a vége már már üvöltésbe megy át, ami nem jellemző a sakállra. Hogy mi lehet, az jó kérdés, ilyen hangot kiadó állatt tudtommal nem él itthon.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Ez meg róka.
Ajánlom figyelmedbe az 1:40-nél és 2:00-nál elhangzó üvöltéseket.
5/7 anonim válasza:
A róka nem üvölt ennyire, plusz baromi sok hangon képes kommunikálni és minden élethelyzetre más hangszínt használ. Ez inkább tűnik sakálnak mint rókának. 🤔
6/7 anonim válasza:
Ez sakál volt elég nyílvánvalóan.
7/7 anonim válasza:
Én is hallottam ilyen hangokat mikor papámnál Kisfüzesen voltam, és este kimentem a kinti wécére. Úgy megijedtem, hogy visszaszaladtam a házba éss a dolgomat is elvégeztem útközben. Nagyon közelről hallottam. Papám meg még ijesztegetett is, hogy biztos a Fanyűvő volt. Az este nem tudtam aludni, nem is megyek azóta vissza oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!