Mi kell hozzá, hogy majmom legyen?
Ahogy láttam a neten egy baba csuklyásmajom 90.000Ft körül mozog. Szerintem kapsz hozzá egy származási lapot, és esetleg írsz egy adásvételit. De hatalmas felelősség...50 évig is élhet! Te fogsz akkor? Keress egy tenyésztőt a neten, tőle megtudsz mindent.
Ezt találtam még: "majmokhoz Tenyésztői Bizonyítvány tartozik, amelyet csak a szakhatóság (KVM Természetvédelmi Hivatala) állathat ki. Nemzetközi kereskedelmükre a Washingtoni egyezmény vonatkozik (engedélyköteles az országból kivinni és behozni a majmokat)."
Van egy olyan sejtésem hogy nem lehet csak úgy akárkinek az alapján hogy senkinek nincs főleg ilyen kérdés után hogy "mi kell egy majomnak".
Kell valami végzetség is a tartásához plusz engedélyek meg pénz HA egyáltalán lehet mert javarészt védettek.
De magyarázd már el nekem hogy ez miért lenne fun hogy egy vadállatot ki ragadsz a szabad élőhelyéből a társai közül csak azért hogy amig rá nem unsz nyigázhasd?
csak illegálisan juthatsz hozzá...
egyetlen törvényes megoldás van: ha veszel egy egész állatkertet...
"3. § (1) Kedvtelésből tartott főemlős nem forgalmazható."
"Majmot nem lehet házban tartani"
láttál már parlamenti közvetítést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!