Milyen állat ez? Lajhárra tippeltem, de néztem lajhár-bébi képeket, és nem hasonlít.
Figyelt kérdés
Nem tudom máshogy belinkelni, ezen az oldalon, ha lejjebb görgetitek Tashi bejegyzésénél van 3 kép, amin Nick Baker az első képen egy cuki kis lajhár-szerű valamit tart a kezében. Az animal planet mostani egyik reklámjában láttam, és azóta nagyon érdekel, hogy milyen állat, olyan cuki:)
2010. aug. 9. 23:05
2/8 anonim válasza:
basszus ahogy olvastam ezt a kérdést, egyből ez az állatka ugrott be, pedig még a képet se láttam :D Csomószor szoktam látni az Animalon reklámban, most már végre tudom milyen állat :D unokaöcsém is ezt kérdezi folyton, hogy az mi? most már többet is mondhatok, nem csak azt, hogy az egy állat :D
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szépen köszönöm! Végre tudom:D
Igen, kerestem még képeket, és tényleg az!
2010. aug. 10. 20:05
5/8 anonim válasza:
te is nézed ezt a műsort? Kedvencem!
Amúgy a legalsó az tőrfarkú rák.
Azt a részt pont láttam.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam még ezt a műsort, de lehet, hogy fogok belőle nézni.
Néha nézni szoktam az Animal Planetet, éppen ami megy.
2010. aug. 13. 11:50
8/8 anonim válasza:
Köszi a kérdést és a válaszokat, eddig én sem tudtam, de annyira aranyos volt! Minden nep láttam a Nick Baker reklámjában, és most végre tudom! Köszi! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!