Hol tudnek venni preparalt allatokat, esetleg falidiszt? Gondolok itt pl őzre, antilop?
Figyelt kérdés
#Preparalas
2020. aug. 23. 17:50
1/6 anonim válasza:
Elmész afrikába és a feketepiacon kérdezősködsz :D
3/6 anonim válasza:
Rókát szerintem magyarországon is találsz.
Keress preparáló műhelyt.
Afrikai állatot szerintem nem találsz, sajnos betiltották a luxusvadászatot, és most már az orvadászoké az afrikai szavanna.
4/6 anonim válasza:
vagy ha találsz valami tetemet elviszed preparátorhoz, néha amúgy ilyenek jófogáson is vannak
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Csak azt ne felejtsd el, hogyha elpusztult védett állatot viszel a preparátorhoz, annak bejelentési kötelezettsége van rá.
Elég közeli munkakapcsolatban voltam preparátorral, és egy fülesbaglyot szerettem volna, de nem lehetett, előbb engedélyt kellett kérni a Madártani intézettől, és alá kellett volna írnom, hogy köteles vagyok beengedni a legközelebbi iskola tanulóit, ha biológia órán arról az állatról tanulnak és nekik nincs a szertárban. Ez kb olyan 20 éve volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!