Az oroszlánok mennyire üvöltenek hangosan?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 22:40
3/13 anonim válasza:
Menj be az állatkertbe és hallgasd meg. Annyira szerintem nem. Ritkán üvöltenek inkább bömbölnek.
5/13 anonim válasza:
baromi hangosan. én közvetlenül egy nagymacskapark mellett lakok,oroszlánok és tirisek is vannak (utóbbi a hangosabb) este-reggel (etetésnél ) piszokul bömbölnek , de van, hogy éjjel 2 kor is rákezdenek. simán elhallatszanak a 3 km-re lévő faluba is.
6/13 anonim válasza:
Kapcsolj jó nagy hangszórókat a telefonhoz, vagy pc-hez, és adj rá teljes hangerőt. Na ennyire hangos csak. [link]
7/13 anonim válasza:
Itt meg egy top10-es lista, a legügyesebben bömbölő oroszlánokról. [link]
8/13 anonim válasza:
Számukra tíz kilométerre is hallható. Ennyit tudok róla. Szerintem biztos jóval több mint 100 decibel.
9/13 anonim válasza:
A 60-80 dB is elhallatszik elég messzire
10/13 anonim válasza:
" lions roar decibel " Ennyit bevágtam a google-ba... De megsugom ne kelljen keresni, a 114 decibelt is elérheti, és a leghangosabb az üvöltésük, mögöttük szorosan a tigrisek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!