Milyen állatfajnak van elszarusodó tojása?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán ilyen?2020. máj. 24. 17:36
1/6 anonim válasza:
Elszarusodó tojás?
Ezt honnét vetted?
Elszarusodni a bőr szokott, bizonyos állatoknál ill. a szarv is abból van.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy tudom, azért csodálkoztam, mert a biosz feladatlap azt írja, hogy "Melyik csoport esetén található legalább egy fajnál elszarusodó tojás?"
Végignéztem az összes eddig vett tananyagot, de ilyet sehol nem találtam. Mivel opció volt az "emlősök" is, még a kacsacsőrű emlősnél is megnéztem, de az lágyhéjú tojást rak.
:/
2020. máj. 24. 17:48
3/6 anonim válasza:
Az inkább elmeszesedő akart lenni, de egy bioszkönyvben ez így leírva elég meredek:D
4/6 anonim válasza:
Gondolom a madarak tojására akartak kilyukadni, mert a hüllőknek lágyhéjú tojása van.
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a tanárnő szerint a válasz az emlősök, a madarak és a hüllők csoportjai voltak. Ha jól emlékszem a krokodilt és a kacsacsőrű emlőst hozta példának, bár azóta sem teljesen világos, hogy miért..
Amúgy köszi a válaszokat! :)
2020. jún. 2. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!