Melyik állat a legerősebb a világon?
Figyelt kérdés
Mindegyik régióban melyik állat a legerősebb? Pl: Afrikában melyik a legerősebb állat vagyis melyik az állatok királya?
Ázsiában is melyik állat a király?
Európában és a többi földrészen melyek a királyak? És összeségben is melyik állat a legerősebb az egész világon?
És az eddigi életben amik valaha éltek a kihalt állatok közül is melyik lehetett a legerősebb 10 állat? 🤔
2020. febr. 21. 19:22
1/8 A kérdező kommentje:
Vízi és szárazföldi és levegős állatoktól függetlenül..
2020. febr. 21. 19:23
2/8 anonim válasza:
A hangya a legerősebb állat 😂😂😂
6/8 anonim válasza:
Amíg oroszlánt nem ettem addig nekem a disznó az állatok királya.
7/8 anonim válasza:
# 3
Sajnos ezt lekéstem, de látom, múltkor nagy hatással voltam rád.
8/8 anonim válasza:
A ganajtúró bogarat szokták kihozni első helyre a tanulmányok, de dobogós helyen szokott lenni a levélvágó hangya is.
Amiket fentebb felsoroltak azok max. abszolút értelemben lehetnek erősek, tehát, hogy nagy az izomtömegük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!