Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a farkastörvényről, hogy amikor a farkasgyerekek már életerőssé válnak, az anya brutálisan megtépi őket és elüldözi otthonukból?

Figyelt kérdés
Amikor a farkas gyerek már elég érett lesz ahhoz hogy elboldoguljon az életben, képes lesz önállóan vadászni, az anya brutálisan megveri, megtépi, elüldözi őket. Nos, én úgy vélem, ez egy TÖKÉLETES törvény! Sok szempont miatt: az élet kegyetlen, így az anya kegyetlensége felkészíti őket erre, a brutális módszerek garantálják hogy életerőssé vállnak a farkasok és soha nem fognak visszatérni, többé nincs mese mert jön a kegyetlenség és durvaság. Az anya ezzel csak az ő javukat szolgálja, mert szereti őket, ezért KELL megtennie! Amúgy ez az embereknél is így van, amint a gyerek felnő, állást kell szerezni, lakást kell vennie, meg kell teremtenie önállóan mindent, esetleg meg kell házasodnia. Szerintem az egyik legjobb törvény az állatvilágban. Ti mit gondoltok róla?
2010. júl. 23. 21:43
1 2
 11/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Téged kellene brutálisan megtépni....
2010. júl. 27. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért tépik meg őket, mert így készítik fel őket az életre, de nem üldözik el őket.
2010. aug. 2. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Annyian kérdezték már HOL HALLOTTAD??
2010. aug. 8. 17:29
 14/15 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de próbáld ki, milyen lehet, ha kidobnak az utcára tudás, tapasztalat, és szakma nélkül. Kiváncsi leszek, mennyi időbe telik majd lakást venned!
2010. szept. 13. 19:40
 15/15 anonim válasza:

Ez a kérdés szerintem is jó de én tudom hisz farkasimádó vagyok.Azért van így mert:

1.Az anya nagykorukban kitagagyja őket a családból:

-Már nem tartoznak a családhoz mert már idegenek számára kivéve ha egy falkában vannak

-Új helyet kézit a jövendőbeli kölyköknek

-Ideje felnőni hisz farkasok

2010. dec. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!