Hogyan lehetek Vadász?
11.-re.
MI értjük, hogy nincs a közeledben olyan képzés, de ez NEM jelenti azt, hogy akkor végezz el egy sima vadászvizsgát vagy egy hivatásos vadászt, mert azok NEM jók állatkerti munkához.
Ez egy troll...vagy mérhetetlenül buta kérdező.
Bár...haverom egészségügyben dolgozik, életeket ment, ő a kórházuk villanyszerelője. Nélküle nem menne a lélegeztető, RTG., CT., ...
Ne tudd már jobban, hogy elfogadják e vagy sem. Hidd el utána néztem. Nem vagyok buta és egyetlen ember volt, aki megpróbált arra válaszolt, ami a kérdésem volt. Ne akard már megmagyarázni. TUDOM HOGY ELFOGADJÁK!!!
“f) az állatkerti állatgondozó, az állattenyésztő és állat-egészségügyi technikus, az állattenyésztő, a halász, a halászszaktechnikus, a vadász, a vadtenyésztő, a vadgazdálkodási technikus, a baromfi- és kisállattenyésztő, a baromfi- és kisállattenyésztő szaktechnikus, valamint a mezőgazdasági, erdészeti szakképesítés,”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!