Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Hogyan lehetek Vadász?

Hogyan lehetek Vadász?

Figyelt kérdés
Igazából nem azért akarok Vadász lenni, hogy vadásszak. Allatgondozo szeretnek lenni, vadallatokkal foglalkozni. Ahol én élek, nem indul allatgondozo okj képzés, de Vadásztanfolyam igen. Miután leteszi valaki a vizsgát, vannak e kötelező költségek, amiket fizetnie kell hogy ne veszítse el a szakmáját? Mivel én ugye nem akarok egyáltalán Vadászként élni, csak a szakma kellene, mert az állatkertek elfogadják.

2020. febr. 4. 12:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Több képesítést elfogadnak az állatkertek, egy kormányrendeletben fel vannak sorolva, de a kozelemben nincsen allatgondozo okj.
2020. febr. 4. 14:33
 12/24 anonim ***** válasza:
37%

11.-re.

MI értjük, hogy nincs a közeledben olyan képzés, de ez NEM jelenti azt, hogy akkor végezz el egy sima vadászvizsgát vagy egy hivatásos vadászt, mert azok NEM jók állatkerti munkához.

2020. febr. 4. 14:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Te meg értsd meg hogy elfogadják az állatkertek!
2020. febr. 4. 14:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam elfogadják e a Vadászvizsgát, mert tudom hogy elfogadják! Hanem azt akarom megtudni, hogy vannak e kötelező költségek, amiket fizetni kell!
2020. febr. 4. 15:03
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Ha aktív vadász státuszban akarsz lenni, akkor arra vagyonokat kell rákölteni (a fegyver regisztráció, engedély, fegyverszekrény, fegyver részére).
2020. febr. 4. 15:06
 16/24 anonim ***** válasza:
31%
"Te meg értsd meg hogy elfogadják az állatkertek!" De nem arra hogy állatgondozó legyél.
2020. febr. 5. 07:47
 17/24 A kérdező kommentje:
Hagyjuk. Magas a labda 🤦🏻‍♀️
2020. febr. 5. 09:08
 18/24 anonim ***** válasza:
41%

Ez egy troll...vagy mérhetetlenül buta kérdező.

Bár...haverom egészségügyben dolgozik, életeket ment, ő a kórházuk villanyszerelője. Nélküle nem menne a lélegeztető, RTG., CT., ...

2020. febr. 5. 10:05
 19/24 A kérdező kommentje:

Ne tudd már jobban, hogy elfogadják e vagy sem. Hidd el utána néztem. Nem vagyok buta és egyetlen ember volt, aki megpróbált arra válaszolt, ami a kérdésem volt. Ne akard már megmagyarázni. TUDOM HOGY ELFOGADJÁK!!!

“f) az állatkerti állatgondozó, az állattenyésztő és állat-egészségügyi technikus, az állattenyésztő, a halász, a halászszaktechnikus, a vadász, a vadtenyésztő, a vadgazdálkodási technikus, a baromfi- és kisállattenyésztő, a baromfi- és kisállattenyésztő szaktechnikus, valamint a mezőgazdasági, erdészeti szakképesítés,”

2020. febr. 5. 10:43
 20/24 A kérdező kommentje:
És igen az idézet abból a rendeletből lett ki másikba, amiben az elfogadható szakmák vannak felsorolva.
2020. febr. 5. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!