Mókusoknak lehet adni mogyorót? Sótlant.
Köszcsi! Amúgy szerintetek lehet őket kézből etetni? Vagy sok idő amíg oda.mernek jönni?
Nem akarom őket megfogni vagy ilyesmi,amúgy lefosom, szétszórom nekik hagy kapirkáljanak, csak láttam ilyen videókat, ha nem kell hetekig szoktatni őket, csinálok egyet én is.
Amúgy ha sikerülne honosítani az erkélyre denevéreket, szerintetek megennék a márványpoloskákat?
Vannak denevérek is a környéken, csak nem tudom, ha rakok ki mekik odút , hogy találnak rá.
Játszak le denevérhangokat, akkor odaköltöznek?
Ja,meg érdekelne még a lepontozók véleménye és indolkása is, mert gondolom okkal gondolták haszontalannak a válaszokat, és mivel itt életekről van szó, nem szeretmék hibázni!
Ha energiát fektettek abba, hogy gátoljanak egy projektet, elbizonytalanítva engem, kérem fektessenwk abba is wnwegiát, hogy a helyes útra terelve, megmagyarázzák a nemtetszésük okát!
Köszönöm!
"Amúgy ha sikerülne honosítani az erkélyre denevéreket, szerintetek megennék a márványpoloskákat?
Vannak denevérek is a környéken, csak nem tudom, ha rakok ki mekik odút , hogy találnak rá.
Játszak le denevérhangokat, akkor odaköltöznek?"
Hát...nem sok mindent tudsz az állatokról, ha ekkora baromságokat írsz. :D
Ezzel aztán beljebb vagyok!
Nem sokat tudsz az oldal működéséről, ha ekkora baromságokat írogatsz!
Az MME honlapján van denevérodú. Vegyél.
(Magyar Madártani Egyesület)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!