Pepita71 kérdése:
Milyen lárva/hernyó ez? (képek)
Figyelt kérdés
Szaisztok. Pár napja több ilyen hernyót is találtam idebent. Mifélék ezek? nagyon kicsik, max 2-3mm hosszúak.
2019. máj. 25. 17:39
1/5 A kérdező kommentje:
Segítsetek ,mert elég kis undorító és nem tudom mi lehet...a fürdőszobában volt ma 3 belőle
2019. máj. 25. 18:03
2/5 Mátranováki Fényevő válasza:
Valamilyen bibircsesbogár/sziklaibogárféle (Malachiidae vagy Melyridae) lárvája. Ragadozó, kisebb ízeltlábúakkal táplálkoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolt ..még egy kérdésem lenne ki lehet ezeket irtani ,mert ma is találtam már 1 lárvát a fürdőben Hogyan került ez a lakásba ...és hová rakta le e a petéit meg lehet esetleg találni??? Veszélyesek..úgy értem ha át terjednek más lak részekbe is pl konyha ha ne talán élelmiszerrel véletlenül érintkezik....Olyan kicsik alig láthatóak Unokáim vannak és félek valamit elkaphatnak
2019. máj. 26. 14:23
4/5 Mátranováki Fényevő válasza:
Abszolút nem veszélyesek, nem hordoznak fertőzéseket, szinte minden lakásban (főleg kertes házakban) megtalálható pár belőlük, valószínűleg kintről tévednek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!