Mit csináljak? Ilyenkor mi a teendő? Kullancs lehetett? (Bocsi ha nem jó kategóriába írtam)
Ha könnyen lesöpörted, akkor nem volt befúródva, ergo meg se csípett.
Ha pedig már teleszívta magát, akkor már elég jellegzetes lesz a kinézete (nagy, szürkés, teli potroh)
#1 vagyok, véleltenül elküldtem az utolsó mondat előtt.
Nem hinném, hogy kullancs lett volna.
Képet esetleg tudsz küldeni a helyéről? Nem lehet, hogy a saját vakarásod nyomát láttad?
Hát én most azt mondanám az volt. (De igazából lehetett vármi)
Ha aggódnod kéne, ergo, ha a kullancs be lett volna fúródva, akkor nem tudtad volna lesöpörni.
Nekem és a kutyáimnak is volt kullancsunk. Nekem úgy nézett ki, mintha anyajegyem lett volna, amit udok mozgatni.
(A kutyáimnál a kicsinek a fejébe ment, bedagadt a feje búbja, ott, ahol a kullancs volt, a nagynak már nem emlékszem hova)
Esetleg a lakás egyes pontjain rovarírtóval befújhatsz, de szerintem nem kell aggódni, az is lehet, hogy elpusztult vagy rég kimászott a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!