Hányféle fekete páncélos (cserebogárhoz hasonló nagyságú) bűzt kibocsátó bogár van?
Akkora volt, mint a cserebogár, csak fekete volt (de felépítése is olyan volt), valaki, aki már sokat látott ilyet, azt mondta, hogy "kinézete teljesen olyan volt, mint a nagy páncélos lisztbogáré" (nem az a pici ami háztartásokban van), de arról nem olvastam, hogy bűzt engedne ki magából.
Régen találtam, olyan helyen, ahol összevágott fát - és lisztet is tároltak, éppen valami repedésbe készült bebújni. A tor két oldalán megfogtam, majd felemeltem a földről a levegőbe. Olyan iszonyatos bűzt engedett ki, hogy a mai poloskák ahhoz képest semmiségnek minősülnek, kibírhatatlant, azonnal elengedtem, kezemről kétségbeesetten próbáltam lemosni azt a szagot...
Be tudja valaki azonosítani ezt? Nagyon foglalkoztat, mi lehet.
Fa közé, alá nálunk is szokott bujni valami nagyobb fekete bogar.
Ha fenyegetés éri ilyen vashoz hasonló bűzt ereszt ki, és nagyon nehéz megölni. Annak olyan erős a páncélja ha nagyon akartam se tudtam agyon taposni, csak teglával sikerült mindig is kicsinálnom. Utálom őket. Fujj.
Valamelyik bűzbogár. Ők szeretnek ilyen helyen élni.
Közönséges bűzbogár vagy Halottbűzű bogár lehetett.... valamelyik a kettő közül.
Nekik van szúrós szaguk, bár szerintem nem vészes :)
Megfogni egy dögbogarat, na az tud igazán brutális penetráns szagot hagyni a kezeden!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!