Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ágyipoloska eddig elél?...

Ágyipoloska eddig elél? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

2017 november kornyeken agyipoloskaval fertozodott meg a szobam. Valoszinuleg hasznalt ruhaval hozhattam haza, bar ez nem is lenyeg. Talan ketto darab kifejlett peldanyt talaltam es nyomtam ossze es ezen kivul max 5 pici bebi dögöket. Hivtunk irtot is. 2x is kijottek ket het kulonbseggel. Ők megnyugtattak, hogy nem lehet nagy a fertozottseg, mert ők se láttak egyet se, amíg írtották, fújták a vegyszerrel a szobát. A szoba amugy nem nagy, es igazabol rejtely a mai napig, hogy hol lehetett a rejtekhelyuk. Ágykeretem sincs , csak matrac a foldon es osszesen ketto butor a szobaban. Kep a falon nulla. Na , de ez is lenyegtelen. Kikoltoztem a szobabol, mert szerencsere nővérem elkoltozese miatt meguresedett. Szoval 2017 novembere ota nem aludt senki ott. Viszont mar szivem szerint visszamennek a sajat kis kuckomba... de annyira remalom volt az az x hét, amig teli csiptek es nem is tudtuk , h mi az meg mitol vagyok kiuteses, hogy rettegek visszamenni.

Na, de a sok rizsa utan feltennem a kerdest : VAN BÁRMENNYI ESÉLY, HOGY EZEK A NYOMORULT KIS DÖGÖK ÉLELEM(vér) NÉLKÜL ENNYI IDŐ UTÁN IS MÉG ÉLJENEK??

2019. jan. 23. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Te, az irtók rendes, hivatalos irtók voltak?

Csak mert a profi irtó azzal nyit, hogy MINDENT és VÉGLEG kivágat a szobából, főleg a matracot!

2019. jan. 23. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, azok voltak. Nem mondták, hogy a matracot ki kéne dobni. De kérdés, hogy 2017. Novemberóta élhetnek-e még. Már , ha egyáltalán vannak...:(
2019. jan. 23. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a méreg nem ölte meg, akkor simán él és szaporodik.
2019. jan. 23. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a lakásból nem költöztél ki, csak a szobából, észre vetted volna, ha vannak még. Egy idő múlva megtalálnak a másik szobában is. Szóval, ha nem találkoztál velük, akkor sikeres volt az irtás!

Egyébként nagyon sokáig életben tudnak maradni élelem nélkül is! De ha maradtak volna túlélők, utánad mentek volna a másik szobába is.

2019. jan. 23. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:

De tobb mint egy ev utan is eletben marad elelem nelkul??

Nem jottek at mashova szerencsere..

2019. jan. 23. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ugyanolyan hokyagok vannak a kezeden vagy bármelyim testrészeden még 1 ev után akkor sajnos van még . De simán átmegy a másik szobaba ha ott nem talál vért. Nálunk voltak és az egész hazát ki irtattam a rovar írtóval . Remálommá tették 3 hetemet mert eloször nem tudtam mi lehet az . Kutass az ürülékük után . Kis fekete pontokat kell keresned . Falon résekben vagy kis helyeken ha találsz irtasd az egész lakást !!!
2019. jan. 24. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek holyagok:D
2019. jan. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!