Hogyan lehet kiirtani a katicakat?
Hát amit ilyenkor tenni lehet az a következő:
Reggel ablakot kinyitod.
Katicát megfogod, ujjad végére ráhelyezed.
Ablakhoz közel mész és elkezded danolászni a következőt:
Katalinka szállj el,
Jönnek a törökök.
Sós kútba tesznek,
Onnan is kivesznek,
Kerék alá tesznek,
Onnan is kivesznek,
Ihol jönnek a törökök,
Mindjárt agyonlőnek.
Mire idáig eljutsz az átlagos intelligenciával rendelkező katicák nagy része szárnyrakap és kirepül az ablakon.
Ezt el kell ismételni mindegy egyes katicával.
Azok a katicák amik nem kaptak szárnyra valószínűleg betegek, lelki gondokkal kűzdenek, vagy fáznának odakint. A beteg katicákat állatorvoshoz kell vinni, amelyik reszket azt helyezd a radiátorra, és negyed órával később próbáld újra énekelni nekik a dalt, ha átmelegedtek a szárnyacskáik, nagyobb eséllyel ők is kirepülnek.
A lelki gondokkal kűzdő katicák (őket kiszűrni a legnehezebb) részére javaslom Bach vagy Mozart darabok lejátszását pl. youtube-ról.
Remélem tudtam segíteni.
K̲é̲r̲d̲é̲s̲e̲d̲: „A kerdesem az lenne, hogy megis hogyan jonnek be”?
V̲á̲l̲a̲s̲z̲o̲d̲: „Eszrevettem, hogy a szunyoghalo alatt/mellett a kis reseken jonnek be”.
A̲z̲ ̲é̲n̲ ̲v̲á̲l̲a̲s̲z̲o̲m̲: nem kell réseket hagyni, mert akkor majdnem hogy felesleges a szúnyogháló.
Tudom, hogy a redőnnyel szerelt, felengedhető szúnyoghálók széleinél az a rovar nem jut be, amelyik nem jár arra, vagy túl nagyra nőtt. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az általam felszerelt szúnyoghálónál (beleértve a széleit is) csak az jutna be, amelyik kisebb, mint a szúnyoghálón a lyuk, ugyanis a szélei szorosan illeszkednek az ablakkerethez. Nos, ami így esélyes, az nem katica, és nem is büdösbogár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!