Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Poloska a szobában, segítetset...

Poloska a szobában, segítetsetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Elbújt egy kis rohadt poloska a szobámban, bogárfóbiás vagyok, és tegnap óta nyugtalanabbul aludtam mert elbújt valahol... Nagyon idegesít, S.O.S mivel csalhatom elő mielőtt befészkel valahová? Mezei poloskának néztem először de csak reptében láptam. Mit tegyek?

2018. nov. 6. 22:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Van belőle elég :D meg már jártam úgy hogy kiraktam egyet, és kimentem az udvarra, 5 perc alatt a ház felé vette az irányt. Egyébként nem vagyok gyerekes, csak undorodom a rovaroktól. Bogárfóbia... Amúgy köszi a válaszokat! Most az úszosapkámban volt egy :/ De az meglett.
2018. nov. 12. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tízből tizenegy ember, aki simán csak gyűlöli őket, azt mondja, hiszti, amit művelünk. Remélem, sosem ismeritek meg azt az érzést, amikor nem kaptok levegőt, ha megláttok egyet, nem tudtok másra koncentrálni, ha a közeletekben van egy, és sosem kell megküzdenetek ezzel a rettegéssel, amit nem ti akartatok magatoknak. Fóbiám van tőlük. Vállalom. Lehet nevetni.
2018. nov. 16. 17:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem is fóbiám van :( Együttérzek veled, de ezt senkinek sem kívánom!
2018. nov. 26. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!