Mi ez az óriás kukac? Mi lesz belőle?
A komposzt megmozgatásakor találtam, és majd frászt kaptam. Hatalmas, hosszú is, nagy is, kb mint egy női kisujj. A méretarány kedvéért rátettem egy nagy orgonalevélre, azt sokan tudják milyen... Íme:
Nem pusztítottam el, mert nem tudom mi ez, és ha valami hasznos lény, akkor nem bántom....
Tudja valaki, hogy mi lehet?
Ezek növényt esznek bármi is legyen...
Nem tűnik hasznosnak! Ha elszaporodik, lelegeli a kertet! Tedd félre az állatvédő oldaladat ilyen esetben!
Itt most nem az a kérdés, hogy mit eszik, és mit csináljak vele. Előbbit látom, utóbbiról magam is dönteni tudok.
Hanem hogy egészen konkrétan milyen állat ez? Böbe, akár a latin nevét is írhatod, abból már ki tudok indulni...
Na Böbe, hogy le légy annyira keserű és legyen egy jó napod: szerencséd van, likvidálni fogom a férget, megyek megkeresem...
#3-as Válaszoló, neked köszi! Rákerestem ez tényleg az lesz. Nem ismertem még eddig ezt a lényt, még sose láttam. De most már sejtem, hogy ezek szerint lehetséges, hogy a diófánkat is ez nyúzza. Két hatalmas diófaág is tönkrement az elmúlt években, és most is van egy tönkremenőben, és alatta vörösesbarna törmelék... most a guglizás után olvastam, hogy ennek a hernyónak is ilyen az ürüléke, ami így a földre potyog... Ki fogom vizsgálni a diófaágat is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!