Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mi ez az óriás kukac? Mi lesz...

Mi ez az óriás kukac? Mi lesz belőle?

Figyelt kérdés

A komposzt megmozgatásakor találtam, és majd frászt kaptam. Hatalmas, hosszú is, nagy is, kb mint egy női kisujj. A méretarány kedvéért rátettem egy nagy orgonalevélre, azt sokan tudják milyen... Íme:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem pusztítottam el, mert nem tudom mi ez, és ha valami hasznos lény, akkor nem bántom....

Tudja valaki, hogy mi lehet?

2018. szept. 30. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Ezek növényt esznek bármi is legyen...

Nem tűnik hasznosnak! Ha elszaporodik, lelegeli a kertet! Tedd félre az állatvédő oldaladat ilyen esetben!

2018. szept. 30. 09:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Itt most nem az a kérdés, hogy mit eszik, és mit csináljak vele. Előbbit látom, utóbbiról magam is dönteni tudok.

Hanem hogy egészen konkrétan milyen állat ez? Böbe, akár a latin nevét is írhatod, abból már ki tudok indulni...

2018. szept. 30. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
a nagy farontó lepke hernyója
2018. szept. 30. 09:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Na Böbe, hogy le légy annyira keserű és legyen egy jó napod: szerencséd van, likvidálni fogom a férget, megyek megkeresem...

#3-as Válaszoló, neked köszi! Rákerestem ez tényleg az lesz. Nem ismertem még eddig ezt a lényt, még sose láttam. De most már sejtem, hogy ezek szerint lehetséges, hogy a diófánkat is ez nyúzza. Két hatalmas diófaág is tönkrement az elmúlt években, és most is van egy tönkremenőben, és alatta vörösesbarna törmelék... most a guglizás után olvastam, hogy ennek a hernyónak is ilyen az ürüléke, ami így a földre potyog... Ki fogom vizsgálni a diófaágat is... :)

2018. szept. 30. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nm :)
2018. szept. 30. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!