Csótány a lakásban! Mit tehetnénk?!
Kérlek segítsetek!!! Bérházban élünk 2 kistestvéremmel (2,6 évesek)anyukámmal,és nagymamámmal. Az utóbbi hetekben a nyugalmamat megzavarta,hogy láttam egy bogarat (akkor még nem tudtam) a fürdőben! Később egyet a konyhában..Akkor nagyon megijedtem,szóltam anyumnak,aki csak legyintett rá!!! Tegnap viszont mikor a szobámban elhúztam az ágyat ott volt egy kisebb példány megjegyeztem mamáéknak hogy ide szakember kell!!! Azt mondták,hogy nem!!! Most iszonyatosan undorodom mindentől ami ebben a lakásban van! Még a vécére is félve megyek! Elköltözni nem tudok,még iskolás vagyok! Valahova belehet ezt jelenteni névtelenül?! Az önkormányzat tehet ilyenkor valamit? Mit tegyek?! A ruháinkban,dolgainkban kárt tehet??? Kistestvéreimre nem jelentenek veszélyt?!
17F
Nem kell kiköltözni a lakásból !!! kell keresni egy céget aki zselés (gél ) csótányirtással foglalkozik !! a permetezős csotányirtás semmit nem ér ,mert 1X felmosod azt annyi . a gélt a lakás különböző pontjaira kinyomja kb 5000 ft
[link] ilyet meg NE vegyél mert semmit nem ér !!!! mindenféle képen szakember kell
Elég baj, ha a szüleid nem lépnek a csótány ellen. A többlakásos házakban általában a közös helyeket 3 havonta kezelik. Mellette a lakók is szoktak egyéni irtást rendelni. Szintén 3 havonta. Ahol nem teszik, bizony, oda költöznek a bogarak.
Önkormányzatnak ehhez nincs köze.
Ha van annyi zsebpénzed, hogy tudnál venni aerosolos csótányirtót, te is használhatnád. Be kell vele fújni a vizes helységekben azt a részt, ahol a falból kijön a vezeték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!