Milyen pók ez? Bulgáriából jött haza.
Figyelt kérdés
Kicsomagolásnál másztak ki több is.bőrönd az udvarra és rovarirtóztam kicsik fél cm esek.remélem nem veszélyes??2018. aug. 20. 15:19
1/12 anonim válasza:
Ha nem látjuk, honnan tudnánk??
2/12 anonim válasza:
Ez valami ritka, a linket láthatatlanná tevő faj lehet. Szerintem az ilyen különleges adottságokkal rendelkező élőlény védett.
5/12 Duenna válasza:
Elég undorító szegényke, de mivel a hátán jel van, így biztosan csípős fajta, mint ahogy a többi hazai pókok is, amelyeknek a hátán (néha a hasán) valamiféle jel van (pl.: kereszt, homokóra). Még jó, hogy észrevetted, ne engedd el, el kell pusztítani.
7/12 Mátranováki Fényevő válasza:
Steatoda sp. vagy valami rokon faggyúpók/törpepók, teljesen ártalmatlan. Annak meg semmi alapja, hogy ha egy FAJ (nem fajta, az egy más fogalom) hátán "jel van" akkor "csípős"..
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!aggódtam mivel nem hazai!!remélem már nem hoztam mást😉
2018. aug. 20. 18:26
9/12 anonim válasza:
Ugye mindet lecsaptad? Nekem nem hiányzik ide Magyarországra...
10/12 anonim válasza:
Nekem meg az ilyenek nem hiányoznak, akik miatt más élőlényeknek elkell pusztulnia, mert fosik tőle, persze az égvilágon semmit nem tud róla. Ugye lecsaphatlak? Nem hiányzol ide nekem a Földre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!