Van valami permetszer, vagy akármi, ami távol tartja a darazsakat?
Megőrülök tőlük! Az egyik ablak a házon lényegében használhatatlan miattuk... Nagyon közel lehet hozzá a fészek, mert ablaknyitás után nem telik el 2 perc, és máris jönnek be...
Van valami ilyen szer, hogy pl befújom az ablak környékét, és nem jönnek oda?
Ha van darázsfészek, akkor azt darázsirtókkal kell elintézni. És akkor nem jönnek többet.
Én 5 éve hívtam szakártőt 2 fészek volt, azóta sincsenek darazsak.
Szúnyoghálót már a többi ablakra rakattam, de ezzel az a baj, hogy tetőtéri bukóablak, de még csak nem is olyan "sima", mint amire láttam a neten szúnyoghálókat, hanem érdekes megoldás, épp ott van egy törés a falban, nem lehetne felrakni olyat...
Darázsirtókat meg már rég hívtam volna, de a szomszéd fele néz az ablak... Az eresz alatt nincs fészek, szóval a szomszéd telken kell hogy legyen, oda meg nem küldhetek b én senkit, szomszédot meg nem érdekli (nem is lakik itt életvitelszerűen)
Én a lovamra csináltam ilyen házi készítésű szert de lehet hogy ez irtó nagy baromság hogy az hat az ablak körülre is de azért leírom mert nekünk hatott.
•4dl almaecet (5%)
•4dl víz
•10csepp levendula illóolaj
•10csepp teafa olaj
•10csepp citrom olaj
•10csepp eukaliptusz olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!