Sos! Méhek v darazsak? Az udvaron egy fán😲mit tegyek? Nagyon sokan lehetnek
Figyelt kérdés
Reggel furcsa hangra lettünk figyelmesek nagyon hangosan zúgnak ajtótól kb 10m van egy fa.3 gyerek van az egyik alergiás mindenre.2018. máj. 26. 11:08
1/12 anonim válasza:
Ma nem szabad kiengedni a gyerekeket (főleg az allergiásat nem). Menjetek el egy hipermarketba, és vegyetek külön darázs elleni spray-t, amellyel szürkületkor érdemes őket lefújni, mert akkorra már behúzódnak a fészekbe. Ha nem megy, akkor lehet hívni hivatásos rovarirtókat, de nyilván az nem olcsó mulatság.
2/12 Andizsuzsi válasza:
Nehogy megfogadd az előző tanácsot! Hívd fel a katasztrófavédelmet, ők tudnak segíteni.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi de nem lehet hogy elmennek?ma reggel jelentek meg.Nem tudom lefújni mert magas a fa és félek is.Méhészt v rovarirtót hívjak?
2018. máj. 26. 11:28
4/12 A kérdező kommentje:
Szia Andizsuzsi most viccelsz vagy komoly?
Ilyet még nem tapasztaltam félünk nagyon.
2018. máj. 26. 11:31
5/12 anonim válasza:
Mondjuk miért nem hívsz fel egy darázsirtót és ott kérdezed meg?
7/12 Andizsuzsi válasza:
Nem viccelek. Tovább fognak menni, de addig ne engedd ki a gyerekeket.
8/12 anonim válasza:
így is kevés a méh ne írtsd őket. hívj fel egy méhészt
ha darazsak akkor csak nyugodtan havj fel egy írtót.
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Mongyuk azért kérdeztem itt hogy ne keljen egy vagyont fizetnem ..és hát ha volt már igy más is ?és mert nem értek hozzá?
2018. máj. 26. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!