Te otthon pergetsz, vagy még kint a méhlegelőkön? Méhészek, írjatok már végre!
Amiatt írtam ki a kérdést, mert ha helyben akar bárki pergetni, akkor oda nagyon sok (és a fuvardíj miatt egyáltalán nem elhanyagolható, hogy: nehéz) eszköz kell, ez újabb fuvarköltség(ek)et jelent(het), ami manapság már nagyon sok ahhoz, hogy még pluszt is csináljon magának az illető.
Ha viszont nem helyben perget, hanem odahaza a telephelyen, akkor a nektár(ak) nagy súlya és az egyenetlen terep miatti rázkódás nem szakíthatja ki a lépet a keretekről?
Köszi, hogy (legalább Te) írtál!
De a kérdésre mégsem sikerült megfelelően válaszolni. :)
Meglehet a kiírás sem volt - ezek szerint - pontos(abb)an megfogalmazva.
Pedig az első rész utalt a második bekezdésre:
"Ha helyben akar bárki pergetni, akkor oda nagyon sok eszköz kell, ez újabb FUVARköltség(ek)et jelent(het)."
"FUVARdíj miatt egyáltalán nem elhanyagolható."
"Ami manapság már nagyon sok ahhoz, hogy még PLUSZT IS csináljon magának az illető."
"Ha viszont nem helyben perget, akkor a nektár(ak) nagy súlya és az egyenetlen TEREP miatti rázkódás nem szakíthatja ki a lépet a keretekről?"
Ebből - gondoltam én - sejthető, hogy nem az otthoni viszontagságokra kérdezek rá (hisz otthon oda teszed a pergetőt, ahová szeretnéd, vagyis olyan sík területre, ami a lehető legjobb), hanem a fuvarköltség többszöri említése miatt a méhlegelőről történő ELSZÁLLÍTÁS közben fellépő igen erőteljes rázkódásokra.
Sorry, ha nem voltam maximálisan érthető, fogalmazhattam volna precízebben is. :)
A kérdés továbbra is: ha apud nem helyben perget, hanem otthon, a keretek (bennük a finom, de nehéz) nektártartalma és az egyenetlen terep miatti rázkódás nem tesz kárt a lépekben, vagy akár a keretekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!