Tücsök el tud szaporodni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy kis kameleonom, tücsökkel etetem. Néha megszökik egy-egy tücsök, és attól félek, hogy elszaporodnak a szobában. Lehetséges, hogy a falban, vagy valami eldugott helyen elszaporodnak? Tudom, a terrarisztikában az egyik legelterjettebb eleségállat, és hogy nagyon igénytelenek, de hátha vannak itt tapasztaltabbak. Válaszokat elôre is köszönöm!#állat #kaméleon #hüllő #agáma #sáska #tücsök #terrarisztika #díszállat #eleségállat #takarmányállat
2017. dec. 28. 23:52
1/5 anonim válasza:
A házban nem szaporodnak el. Egyébként meg ha meg is szökik, a ciripelése alapján megtalálod.
2/5 anonim válasza:
Nálam volt, hogy kiszöktek a leopárdgekkóimtól vagy éppen a szakállas agámámtól.
De nem szaporodnak el, és meg lehet találni a földön őket!
4/5 anonim válasza:
Nekem az ágyam alá szökött be egy, gekkóm elesége, nem hiszem hogy elő jönne onnan. Nem fog semmi kárt csinálni?
5/5 anonim válasza:
Már tárgytalan, kitúrtam alóla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!