Hol tudnék beszerezni Ágyi-poloskát Budapesten?
Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 13:15
1/20 anonim válasza:
Hos utca, Illatos ut barmelyik lakasaban.
2/20 anonim válasza:
1-es! :D
Kérdező! Lejjebb adtál az igényeidből? Egyik nap egy egész kolóniát kerestél. De árult már el, mire kell neked, ha újra kiírtad? Hülyén halok meg, ha nem tudom...
3/20 anonim válasza:
Bocsánat, rosszul írtam, egy egész populációt kerestél. :)
4/20 anonim válasza:
Valakin bosszút állnál vagy miért fontos ez? :DDDD
Egybként szerintem bármelyek gettósabb részen lominál kidobott kanapéban találsz de vigyázz nehogy a rossz helyre is jusson belőle, nagyon makacs jószágok. :D
5/20 anonim válasza:
Mindenképp tenyésztőtől vedd!Én ismerek valakit,aki kilóját 150 ezerért adja és már szobatiszták.Ettől olcsóbban egyébként nem találsz sehol...
6/20 anonim válasza:
#5:
Tehát akkor már nem kell őket kivinni pórázon sétáltatni? xD
7/20 A kérdező kommentje:
#4 ;)
Am. a kérdés komoly. Tényleg kellene. Van, akiken csak így lehet "segíteni". :)
2017. nov. 9. 10:08
8/20 anonim válasza:
Add ki a lakásos albérletbe nemzeti kisebbséginek és várd meg, amik a következő havi bérleti dij esedékes lesz. Akkorra már ott lesz a fertőzés a lakásban amit csak spéci és nem kapható szerrel irthatsz ki. Ha kell, tőlem kaphatsz! Vagy alkalmanként 15-30 ezer ft-ért hívatsz profi irtókat akik fele kókler simléder.
9/20 anonim válasza:
Készíts egy ilyen csapdát:
A folyadékot takard le egy darab szűnyogálóval, hogy ne fulladjanak bele a megfogott állatok, oszt már csak el kell helyezni valamelyik arra alkalmas ismerősöd lakásában.
10/20 anonim válasza:
Szánalmas pitiáner vagy "kedves" kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!