Ti érzitek a büdös bogarak, poloskák szagát?
Figyelt kérdés
Én nem érzem, akkor sem, ha valaki agyontapossa, pedig amúgy jó a szaglásom. Lehet, hogy nincs meg az orromban az ehhez szükséges receptor?2017. okt. 13. 15:04
1/7 anonim válasza:
Én sajnos érzem, bár azt figyeltem meg , hogy talán a zöld színűek a nagyon büdösek.
2/7 anonim válasza:
Lehet, mert nem véletlenül hívják őket büdösnek. Azok! :)
3/7 A kérdező kommentje:
És akkor van szaguk, ha csak az ablakon vagy a szoba falán mászkálnak? Kíváncsi vagyok, mert be szoktak jönni, én nem tudom, hogy más érezheti-e a szagukat a szobámban?
2017. okt. 13. 15:16
4/7 anonim válasza:
Nem érzed ha mászkál a szobád falán, akkor bocsájtja ki ezt az anyagot ha veszélyben érzi magát. Én ha kézbe fogom őket óvatosan és kirakom akkor se eresztik ki magukból, nem érzik magukat életveszélyben.
5/7 anonim válasza:
Én sem érzem, pedig nekem is nagyom érzékeny az orrom.
Az tuti, hogy büdösek, mert a macskáim meg szokták pofozni őket, aztán menekülnek :D
Fura dolog, az biztos.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért nem érezted, mert kültéren szokott előfordulni, hogy valaki összetapossa. Ha bent a szobában történik, akkor szerintem te is érzed, csak ilyen még biztos nem fordult elő (mert legtöbben kesztyűs kézzel bánnak vele, és csak kiteszik, hadd szaporodjon... :-S).
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj én sem érzem a szagukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!