Miért nem haltak meg a csótányok?
Üdv mindenkinek :)
Kint volt tegnap a csótányírtó.
Valami kiűző szert használt, 3 órára ki kellett mennünk a házból. Mire visszamentünk, egyetlen egy csótány se volt a földön meghalva... Az írtó szerint nem nálunk van a fertőzőtség, csak átjönnek este állítólag. Na a lényeg, hogy reggel 3 csótányt csaptam agyon, és úgy futkározott a szobámba, mintha be se lett volna fújva. A lényeg hogy agyoncsaptam amikor észrevettem őket. Ennyire túlélőek lennének? Vgy tényleg nem nálam bújnak meg, És hogyhogy nem haltak meg az írtószertől?
Mindenki bedől a csótányirtóknak.
Tényleg nem nálad van a fészkük, és tényleg este rohangálnak. Talán ha tisztességesen ki lenne mindenhol takarítva, értsd a szekrények alatt, mögött, és nem csak női módra, továbbá nem lenne sehol a csótik számárta kaja, értsd: a mosogató alatti vizes-sötét-meleg helyen a kuka... akkor eltakarodnának maguktól is.
A csótányirtás szart se ér, a petékre amúgy sincs hatással, és amint kikelnek, voilá, a mester keze már vöröslik a sok dörzsöléstől.
Na akkor azt használd még tovább! Szórd be vele az atyaúristent is, és ha tudod, a strangot is. A szekrények tetejét se hagyd ki! A virágok alól pedig öntsd ki a vizet, de legjobb lenne kivinni az erkélyre.
A csótik a hideget nem bírják, ezért nincs családi házban, azt télen le lehet hűteni, de egy panelt??? Soha, pedig mind kidöglenének azonnal, ha valaki elzárná a fűtést 1 hétig és tárva nyitva lenne minden ablak. Persze ezzel együtt alaposan be kell permetezni mindent többször is, de minden szir-szar zegzugot, tűzoltócső-dobozt is, minden illesztési hézagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!