Hagyjam aludni a molylepkét?
Tisztázásképp: a molylepke és az éjjeli lepke nem ugyanaz, és a molyok közül is csak max. 15 faj van a hozzávetőlegesen 2000-ből (csak Magyarországon) ami kártevő lehet, a többi teljesen ártalmatlan. Ha csinálsz egy fotót, meg tudom mondani valószínűleg, hogy milyen fajról van szó.
Egyébként ha fölé raksz egy poharat és finoman odatolod, akkor belerepül, aztán gyorsan ráteszed a kezed és simán ki tudod rakni.
A 2-es válasz miért 0%ban hasznos, míg az elmebeteg hármas válaszát 100%-ra értékelték? O.O
1-es, emiatt aggódom. Ha nem állna fenn az veszély, felőlem ide is költözhetne. Eleinte ijesztő volt, de mostanra megbékéltem vele. (lány vagyok)
Sajnos nem tudok képet küldeni, de megpróbálom elfogni és szabadon engedni. Nem tudom miért váltottam ki ellenszenvet az első válaszadóból, de tényleg nem akarom bántani ha nem muszáj.
Szeretném hozzá tenni, hogy a kérdés írása közben folyamatosan beszéltek hozzám, ezért olyan amilyen. ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!