Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Mi a teendő, ha ágyi poloska...

Mi a teendő, ha ágyi poloska van a lakásunkban, és van egy "ágyhoz kötött", járni nem tudó, fekvő beteg a háztartásban? Sajnos pénzünk sincs sok, hogy valami luxus szállítással el tudjuk valahova vinni.

Figyelt kérdés

2017. máj. 30. 20:15
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nállam most szüntettük meg kb 2 hónap után. Szörnyű volt... Na de, a lényeg moss ki mindent, nézz be a ruhásszekrényedbe és, ha ott is találsz akkor moss ott is ki mindent (ruhát, meg magát a szekrényt valami egyszeres törlőkendővel. Én domestossal csináltam). Utána szerezz egy vasalót és az ágy MINDEN szegletét gőzöld át (ha nincs gőz funkció a vasalón akkor vizes ruha plussz vasaló). Ha van a falnál oldalszegö akkor azt dobd ki csak alatta porszívózz ki (én befújtam purhabbal a mögötte lévő rést is), ha van a plafonon akkor azt is szedd le, dobd ki. De emellé nem árt egy irtás sem kb 15 Ft de muszáj. A régi könyveket vidd le pincébe mert abba is el tud bújni. Remélem tudtam segíteni. Kérlek írj ha igen.
2017. júl. 28. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!