Milyen pok lehet? Megtudná valaki mondani😯
2016. okt. 31. 21:03
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, de engem is erdekel!
2/14 anonim válasza:
Úristen :O
Szerintem szólj a fiadnak, hogy ne nagyon gyűjtögesse őket
3/14 anonim válasza:
Nálunk a kamrában vannak hasonlók.Bár az pár árnyalattal talán világosabb.De formára ilyen.Ha az én fiam gyűjtene ilyeneket, kiköltöztetném a gyűjteményével együtt a fáskamrába.
4/14 anonim válasza:
Valamilyen törpepók.Jó lenne ha más szögből is le tudnád fotózni.Én nem igazán értek a pókokhoz,de leginkább a fekete özvegyre hasonlít.Gugli képkeresővel keress rá arra,hogy Theridiidae.Vannak pókszakértők a GYK-n.Valószínűleg valaki tudni fogja pontosan.
5/14 Mátranováki Fényevő válasza:
Ha magyarországi (vagy egyáltalán európai, ami azt illeti), akkor teljesen ártalmatlan, valamilyen faggyúpók, át se tudja marni az emberi bőrt. Viszont ilyen képből fajt nemigen lehet mondani, plusz a mérete se látszik.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. ez a pók még pici.ilyen fekete csak nagyobb is volt azt kinyirtam.van még pár.féle. hivjak rovar írot?
linkelek.párat.
2016. okt. 31. 21:41
7/14 Mátranováki Fényevő válasza:
Pókok mindenütt vannak és hasznosak, fölösleges rovarirtót hívni rájuk. Semmilyen kárt nem okoznak, sőt, megfogják azokat, amik okozni tudnának.
Mint mondtam, valószínűleg ártalmatlanok, és még ha úgy is néznek ki, mint egy fekete özvegy, ha nem Amerikában élsz, akkor kicsi rá az esély, hogy az legyen.
8/14 anonim válasza:
Miért, olyan sokat gyűjtött, hogy rovarirtó kell? Éppenséggel lehet feketeözvegy is.Állítólag a klímaváltozás miatt is, már előfordulnak nálunk is olyan rovarfajok, amik régebben nem tűntek itt fel.
10/14 A kérdező kommentje:
2016. okt. 31. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!