Annak a nagy barna poloskáknak mik a természetes ellenségei a természetes élőhelyeiken?
Kerestem Google-ben, de nem találtam.
Köszönöm előre is, ha valaki leírja, belinkeli!
Szúnyogháló mindenhova méghozzá szakszerüen felrakva.
Egy ideje már úgy nyírom ki őket hogyha nem a föggönyön vannak akkor gázégőt egy pillanatra odatartom nekik és az elég hogy megpusztuljon de nem engedi el a szagot és nem ég annyira hogy már attól legyen büdös.
Dezodorral kombinálva még röptében is leszedem.
Hiába na,a tűz a legjobb rovarirtó:D
Köszönöm az eddigieket!
Igen, tényleg rohadt sok van abból a nagy barna poloskából :DD Viccen kívül en Budapesten kétfélet szoktam látni: kisebb zöldet és nagyobb barnát. Esetleg annál is nagyobb, sötétebb barna színűt.
Nem tudom, itt nálunk hányféle fajtája el es egyiket se tudom latinul.
Állítólag nem magyarországi állatok és arra lettem volna kíváncsi, hogy az eredeti elohelyukon mi eszi meg / pusztítja őket. :)
A kicsi zöld a Nezara viridula, zöld vándorpoloska. A barna lehet nyugati levéllábú (Leptoglossus occidentalis) vagy ázsiai márványospoloska (Halyomorpha halys).
Itt olvashatsz róluk, nagyjából pontos dolgokat írnak:
Köszi!!
Én ezt szoktam látni: "halyomorpha halys".
De a cikkben sem találom, hogy milyen állat eszi ezt meg , vagy béna vagyok? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!