Madárpók régi vedléséből (Kb. max.1 évi), meg lehet-e állapítani a nemét? Van -e esetleg olyan aki ezzel foglalkozik?
Van egy madárpókom(Brachypelma albopilosum) már vagy 4-5 éve van meg.Mikor vettem(terraplázán) még nem tudták hogy milyen nemű.Azóta már többször vedlett.Múlthéten vedlett legutóbb de megvan idáig az összes.Azon gondolkodtam hogy ha megyek majd decemberben terraplázára akiktől vettem majd megkérdezem.
De kérdés hogy ezekből meg lehet-e állapítani?Mondjuk ha viszem a mostani vedlését és az 1 évvel ezelőttit?
Illetve van-e olyan madárpókos aki ezzel foglalkozik?
Sajnos én ehhez tök hülye vagyok,pedig már leírták párszor fórumokon hogy szét kell valahogy hajtogatni, de nem értek hozzá.Meg nem tudom mit kell nézni.
Nem szeretném szaporítani csak érdekel.
1. ha nincs rommá törve, meg lehet mondani belőle, kicsit meg kell nedvesíteni, s türelmesen kisimítgatni.
2. Ha tényleg 4-5 éve megvan, 99% hogy nőstény. Hímek nemigen élnek ilyen sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!