Mostanában egyre több ilyen bogarat látok a fürdőszobában. Mi lehet ez?
Az utóbbi fél évben nagyon elszaporodtak a képen látható bogarak a lakásban. Főleg a fürdőszobában bandáznak és leginkább éjjel, sötétben jönnek elő. Ha hajnalban kimegyek wc-re, akkor párat mindig látok ott szaladgálni. A vizet keresik és a sötét zugokat. A lakás többi pontján is felbukkannak néha, de a legtöbb a fürdőben van.
Gyanakodtam, hogy ágyi poloska, de egyrészt az máshogy néz ki (megnéztem gugliban), másrészt nincsenek rajtam csípések, harmadrészt nincs bennük vér, mikor szétnyomom őket.
Valaki tudja esetleg, hogy mik lehetnek ezek?
Képek:
Köszönöm a válaszokat. Kb. akkora, mint a kisujjamon a köröm. Nem nagyok.
Olyan nagy, igazi csótány szerintem fél év alatt kb. kétszer volt a lakásban. Ezek a kicsik vannak csak inkább. Szóval meglepő, hogy ők is csótányok, csak nőstények. Hol vannak akkor a nagy hímek? :)
Egyébként nem panelban lakom, hanem ilyen régi, körfolyosós belvárosi (BP) lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!