Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ez milyen fajta pók?

Ez milyen fajta pók?

Figyelt kérdés

[link]

Bocsi a kép minőségéért, ráközelítettem, próbáltam minél messzebbről fotózni.

Az első lábától a hátsó kb 5 centire van és barna.

Brazíliában vagyok, szóval gyanítom ez valami trópusi dög lesz.

2016. aug. 8. 06:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Olvasgattam róluk. Ha meg van még, öljem meg, vagy hagyjam békén szerencsétlent?
2016. aug. 8. 06:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán vidd ki a kertbe
2016. aug. 8. 06:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem fogom meg. Ha nem félnék tőlük, ez a kérdés se született volna meg.
2016. aug. 8. 07:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire félsz tőle, akkor miért nem csaptad már le?
2016. aug. 8. 07:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a pok elegge hasonlit arra, ami az Arachnofobiaban volt es mindenkit kinyirt meg visitott. Remeljuk a valosagban nem merges.
2016. aug. 8. 07:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha nem muszáj nem ölöm meg, szeretném, ha mindketten ép bőrrel úsznánk meg a kalandot. A szállásadóim azt mondták, hogy bármi bejöhet, de ritka, hogy veszélyes jöjjön be. Reggel rákérdezek, hogy ők mire tippelnek.
2016. aug. 8. 07:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Jótanács, hogyan kell félőseknek pókot fogni. Fogsz egy poharat, vagy műanyag dobozt(kicsit), előny, ha átlátszó, legalább látod, hogy hol van a pók. Ráteszed a pókra, veszel egy mély levegőt, hogy nem halt meg senki, aztán keresel egy papírlapot, lehetőleg vastagabbat, aminek van tartása. Alácsúsztatod a pohárnak, úgy hogy a pók a lap tetejére kerüljön, és voala, befogtad. Oda viheted, ahova akarod, plki az anyatermészetbe :)
2016. aug. 8. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Előzőnek igazat adok, illetve, tudom hogy Braziliában skorpiók is laknak, de a világ skorpióinak csak pár százaléka halálos..:D és legjobban a cipőkben szeretnék tanyázni, mert az hűvös és árnyékos, legalább azért erre figyelj..remélem nem ijesztettelek meg. :)
2016. aug. 8. 13:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem, már 1 hónapja itt vagyok, az teljesen természetes, hogy ilyen jószágok mászkálnak körülöttem, vagy pisilés közben a csótányokat nézem.

De NEM, SEHOGY SE méltóztatok ilyen dögökhöz érni.

Amúgy szerintem inkább 1 bébi madárpók lehetett.

2016. aug. 8. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért került törlésre az én válaszom (#1) Csak tippeltem hogy vándorpók. Amúgy bármi is, elég rusnya szerintem is.
2016. aug. 8. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!