Mennyire van sok madárpók és mérges kígyó Ausztrália keleti partvidékén?
Figyelt kérdés
Van még ott valami veszélyes állat a cápán kívül?2016. júl. 3. 19:29
1/7 anonim válasza:
A madárpók nem épp veszélyes, olvass utána. Én Ausztráliában inkább a fekete özvegytől félnék, meg a tölcsérhálós póktól. Ezeknek is nézz utána. De amúgy, ha beírod a keresőbe, nagyon sok dolgot kidob
2/7 A kérdező kommentje:
Miért kéne félni a fekete özvegytől? Ritkán, halálos a mérge!
2016. júl. 3. 19:52
3/7 anonim válasza:
Hát akkor te nagyon el vagy tévedve barátocskám, ha előbb félsz a madárpóktól mint a fekete özvegytől...
4/7 A kérdező kommentje:
2016. júl. 3. 20:04
5/7 anonim válasza:
A madárpóknál pedig azt írja a Wikipédia, hogy veszélytelen az emberre. Neki is idegmérge van, de csak rohadtul fáj, ha megcsíp.
Mellesleg a múlt héten láttam egy filmet a NatGeoWild-on, amiben a néni padlásán bújt el a fekete özvegy, megcsípte a fent kotorászó nőt, ő meg kis híján belehalt. Éppen meg tudták menteni az életét. De hát figyelj, te tudod...
Te kérdeztél, én válaszoltam. Ha okosabb vagy mindenkinél, minek teszel fel kérdést? Mert nincs kedvem ilyesfajta 'eszmecserét' folytatni
6/7 anonim válasza:
Én Sydneybem,Melbourne-ban és a part mentén járkálta, ott nem találkoztam eggyel sem. De biztos több van mint Pesten.
7/7 anonim válasza:
A tölcsérhálós pók rendkívül agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!