Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ez milyen bogár lehet?

Ez milyen bogár lehet?

Figyelt kérdés

Nem túl jó képek de talán kivehető. Többször találtam már ilyet az ágyban, de szerintem nem ágyi poloska. Ennek van szárnya és néha láttam már repülni is. Inkább olyan mint a kenyérbogár, de az meg mit keresne az ágyban meg az ágyneműtartóban, amikor a kamrában meg nincs?

[link]

[link]

2016. jún. 14. 09:17
1 2
 11/11 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Arról. Ágyi poloska biztosan nem, ennek jól láthatóak a kemény fedőszárnyai, szóval egyértelműen bogár. Az éhezést pedig szintén kétlem, hogy kibírná, de még ha el is lenne annyi ideig kaja nélkül, egyszerűbb neki elmenni máshova kajáért.

Az unicolor, ahogy a neve is mutatja, egyszínű, szinte fekete, azt kizárnám. Viszont a kisebb (termetű) bogárcsaládokhoz nem értek, szóval nem merek tippelni még genust se, nemhogy fajt, de igazából kb. ugyanaz jellemző mindegyikre: szerves dolgokat esznek.

2016. jún. 15. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!