Hogyan írtsam ki a balhát a házból?
Dragabb fajta bolhanyakorv kutyara macskara, allatpatikaban kaphato borhairto amivel a fekhelyuket kell befujni. Lakast alaposan kirbe porszivozbi, ott is befujhatsz a bolhairtoval. A kutyakon es a macskan folyamatosan legyen nyakkorv vagy csepp. Bolhairtot mar tabletta formajaban is lehet szerezni.
Azert fontos mert a bolha báb formajaban akar fel evig is kibirja
Ejj, ejj, ezek a balhák... Én úgy hallottam, hogy a balha házba jutáskor olyan mágneses hullámot keltenek, ami káros az élőlények agyműködését tekintve, a férj elfelejti tőle, hogy hogyan kell permetezni, a macskák elbutulnak és végeléletképtelenedésben elpusztulnak, így a bolha nyugodtan táplálkozhat azoknak elhullajtott tetemeikből. Sajnos ez a sorsa a balhás macskáknak és azok férfi gazdáinak... :/
De semmi gond, lehet találni megoldást... Hol is??? Hmm
Én tudom, PENNY!!!
A pennyben ha jól hallottam most akciós a jobbha, ami kétségkívül kiirtja a balhákat... Ajánlom az óriás jobbha kiszerelést, sokkal olcsóbb :)
Boldog Jobbha vásárlást :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!