Milyen pókot tartsak? Kezdő pókos
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem nagyon vagyok tisztába a pókokkal,de nagyon szeretnék már régóta. Milyen pókot ajánlotok nekem?:D
Ami úgymond nem olyan veszélyes,és kezdőknek való..ehh..nem tudom,hogy hogy magyarázzam el.. :d tippek a tartással és hogy milyet vegyek? 14/L
2015. nov. 9. 17:03
1/2 anonim válasza:
1. Olvass szakkönyveket és szakoldalakat a neten,hogy ki tudd választani azt amelyik tetszik és melyikre telik.
2. Az afrikai,ázsiai és ausztrál fajokat messzire kerüld el! Agresszívak és erős mérgűek! Nem kezdőnek valók!
2/2 anonim válasza:
Brachypelmák és Grammostolák általában nyugodtabbak, és őket szokták is ajánlani kezdőknek. Nekem pl B. Albopilosumom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!