Egy brachypelma vagans (nagy madarpok) nem tud felnyomni acelracsot, ha rarakok egy lexikont? Es nem tudja szetragni sem?
Azért annyira nem erős állatok ezek.. :D
Viszont ha a lexikont ráteszed, azért hagyj helyet a szellőzésre (legalábbis ha az oldala nem szellőzik).
Nem baj ha pár napig 18-20 fok van de azt ne várd hogy ugyanugy viselkedjen, de ha csak egy van akkor tegyél fölé egy olvasó lámpát napközben, éjjel meg jó neki a 20 fok.
Vagy mivel 2 napja új helyen van, kell egy kis idő mire megszokja.
Nem szoktak naponta enni szóval lehet hogy mielőtt megvetted pont kajált és most még nem kell neki.
A nagy állatok nálam csak hetente esznek.
Most vettem neki egy olvasólámpát, azt tettem fölé. De mikor bekapcsoltam, a lábaival eltakarta a szemét, utána meg bemászott a házába. Remélem, nem zavarja a fény.
A másik furcsaság, hogy tegnap meglocsoltuk a növényt a terráriumban és pár perc múlva odamászott és "lefeküdt". Ennyire szereti a nedvességet?
Igen, szeretik az aránylag magas páratartalmat, itató kell neki amiben állandóan van víz. és a talaj egy része is mindig legyen vizes(az itató körül egy kicsit) így jó lesz a páratartalom is.
Néha azért nézd meg hány fok van bent a terkóban nehogy megsüsd azért, meg ha meleg lesz már a lakásban akkor lehet nem is kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!