Akinek van otthon óriáspókja, az mit csinál vele? A nézegetésén kívül van valami, amit még lehet vele csinálni?
Fajtától függően van, amelyik bírja ha kiveszik, van amelyik nem. De ha ki is veszed az csak a saját szórakoztatásodra van, ők nyilván nem igénylik, szeretnek nyugiban lenni.
Olyanok, mint a halak, azokkal sem csinálsz semmit, megeteted, nézed és kész.
Én lapáttal ki szoktam rakni az asztalra és ott gyönyörködöm benne pár percig! Nem tudok betelni a pókommal, annyira tetszik!
Ilyenem van:
Nekem egy brachypelma smithim van. Nagyon jóban vagyunk.Van, hogy egész éjszakákat beszélgetünk át. Igazán remek cimbora, csak nagyon csendes, bár ez se hátrány, mert jól tud hallgatni.
Múlt héten moziban voltunk utána meg vidámparkban, aztán elmentünk egy közeli kocsmába sörözni, nagyon élveztük mind a ketten.
Viccet félretéve. Én nem szoktam kivenni, mert neki is jobb ha nem zaklatják, ha stresszmentesebb életet élhet, egyébként csatlakoznék az előttem szólókhoz, díszállat. Egyébként én is élvezem figyelgetni, tényleg nem lehet betelni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!