Szerintetek ez milyen rovar?
Már kettőt találtam a szobámba és csípéseket is felfedeztem a végtagjaimon amik hasonlóak mint a szúnyogcsípések.
ez egy nyugati levéllábú karimás poloskának néz ki. nálam is előfordult, hogy betévedtek a szobába, de mindig kidobtam őket, csípést nem találtam magamon. Ilyenkor, amikor jön a hideg, akkor igyekeznek bejutni a házba. Ha kézzel fogod meg akkor büdös lesz (legjobb a pohár+papír módszer)
Szia!
Ez valóban az előző által említett nyugati levéllábú poloska. Büdösnek büdös ha megfogják, viszont csak növényi nedveket szívogat, a csípések biztos hogy nem tőle vannak.
Ahogy az előzők is mondtàk, ez egy poloska.Àrtalmatlan, biztos hogy nem ő csípett meg.Tél közeledtével bemenekülnek s házakba.Nem csinál semmit, én őszintén szólva kézzel szoktam kitenni őket, de szokás és undór szerint ez változik.:)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!